Sporen van Spoerri!

 159,00

Deze activiteit vindt plaats in Diest (lokaal ufo, tegenover de bib)

Schrijf je in via de website van Stad Diest

Artikelnummer: 220725 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Diep in de jungle van Spoerri ontdekken we een reuze groot hertengewei, gemaakt van takken. Uit een grijze kous verschijnt een snelle muis en plots heeft de tafel één poot minder én het hert er eentje meer! Door eenvoudige alledaagse objecten samen te brengen, te schilderen en te manipuleren maken we kunstwerken sprekend als nooit tevoren! Breng zeker een voorwerp mee! Dagelijks gaan we  samen op recyclagespeurtocht en voeden we onze creatieve geest! Niet alleen wat we vinden is belangrijk, elke stap die we zetten maakt deel uit van een voor eeuwig bewaard stravakunstwerk. Aan de hand van deze sportapp tekenen we de mooiste vormen in de stad. 

Wist je dat Daniel Spoerri veel meer talenten had? Hij was ook fotograaf, danser,  én zelfs regisseur! We ontdekken zijn talenten. Nét als in zijn kunstwerken brengen we niet de objecten, wél de  verschillende kunstvormen samen tot één geheel!

Wat breng je mee? Je lunchpakket, een gevulde drinkbus én twee versnaperingen in een handig rugzakje. Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt.

Extra informatie

Leeftijd

7 jaar, 8 jaar, 9 jaar

Wanneer

25/07 tot 29/07 2022, van 9 tot 15.30 uur

Locatie

Lokaal UFO, Grauwzustersstraat 10, Diest
(Vroegere kinderopvang, tegenover de bib)

Prijs

159 euro (fiscaal attest & kansenpas mogelijk)

Extra

Opvang één uur voor en na de activiteit wordt voorzien.