Kunstzinnige tweedaagse in Beeldentuin Hugo Voeten (Geel)

 99,00

Schrijf je in via de website van Collection Hugo Voeten

Artikelnummer: 220719 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Een kunstzinnige tweedaagse over erfgoed, de geschiedenis van een oude tiendschuur, kunst en de huidige Beeldentuin Hugo Voeten.

Op een speelse manier maken we kennis met het verleden. Geïnspireerd door het prachtige park gaan we tussen de werken van Panamarenko, Wim Delvoye, Krum Damianov, … aan de slag met materialen als gips, klei, verf, hout, hooi, … Om de tweedaagse af te sluiten, geeft de groep een gidsbeurt in de vorm van een korte dramavoorstelling. Familie en vrienden zijn welkom om te genieten van een persoonlijke verwerking van dit Kempens verhaal.

Kinderen uit het eerste en tweede leerjaar (6-8 jaar) die zin hebben in een spannend kunstzinnig verhaal zijn welkom! Hou je van toneel spelen, gedichten, verhalen vertellen, maar ook van kleien, schilderen, schetsen, …? Dan is dit zeker iets voor jou!

Wanneer? Dinsdag 19 en woensdag 20 juli van 9:30 uur tot 16 uur verwachten we jou (zonder overnachting). Een gezond snackje en drankje krijg je van ons, maar vergeet zeker niet om je lunchpakket en je gevulde drinkbus mee te brengen. 

Voor deze culturele uitstap wordt geen vervoer voorzien. De deelnemers worden verwacht in de Beeldentuin Hugo Voeten, Hazenhout 17-19 te Geel.

Extra informatie

Leeftijd

6 jaar, 7 jaar, 8 jaar

Maand

juli

Prijs

99

Locatie

Beeldentuin Hugo Voeten, Hazenhout 17-19, 2440 Geel.