Drooma(a)r(t) Studio Davinci – Jongste kunstlichters (derde kleuterklas, eerste en tweede leerjaar)

 65,00

12 beschikbaar

Artikelnummer: 241109 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Waar dit avontuur begint is zeer duidelijk: één groot mysterie! Waar dit eindigt kan alleen wie erbij was navertellen. In dit drooma(a)r(t) avontuur maken we als groep deel uit van een spannend verhaal. We duiken in de wereld van kunstenaar Leonardo Davinci en zijn tijdgenoten. We ontdekken de meest gekke machines die Davinci ontwierp en we duiken in de wereld van kunstenaars en uitvinders.

Droom je ervan om je eigen toestel te ontwerpen? Wou je al altijd eens naar de ruimte vliegen? Wil je onderzoeken waarom vogels beter vliegen dan wij? We brengen onze gekste gedachten tot leven en creëren erop lost tijdens deze tweedaagse.

Het wordt een  Drooma(a)r(t) waarin we net als tijdens de vorige editie het onmogelijke mogelijk maken. We beeldhouwen, schilderen, acteren, en creëren in de Buitenkans en in de omliggende  natuur!

Twee dagen lang creëren we onze eigen fantasievolle wereld. We maken niet alleen deel uit, maar schrijven ook samen aan een levensecht kunstzinnig verhaal.

  • Wat breng je mee? Slaapzak, veldbed of luchtmatras, hoeslaken, kussen, pyjama, tandenborstel, bekertje, twee washandjes, handdoek, een setje kleren voor de volgende dag en een reserve set kleren, eventueel een knuffeltje, Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt…
  • Maak samen met je kind rustig het bed klaar op ZATERDAG 09/11 om 12.45 uur om vervolgens afscheid te nemen (+- 13uur),  ZONDAG 10/11 om 10 uur eindigt deze Drooma(a)r(t) en kan je samen met je kind het slaapgerei  inpakken.
  • Wat is inbegrepen? Kunstlicht werkt uitsluitend met biologische producten: Twee biologische versnaperingen (16 uur en 10 uur), een avondmaal op zaterdag, een ontbijt op zondag , doorlopend water en thee,  én de overnachting in de Buitenkans (Molenstede)! Er zijn permanent minstens twee begeleiders aanwezig. Allergieën en specifieke noden mogen doorgegeven worden tot 20 dagen voor drooma(a)rt. De activiteit gaat door vanaf 12 deelnemers.

 

Extra informatie

Leeftijd

5 jaar, 6 jaar, 7 jaar

Wanneer

09/11/2024 13 uur tot 10/11/2024 10.00 uur (incl. overnachting)
Samen met de ouder/begeleider maken we op zaterdag rustig het bed klaar om 12.45 uur. Zondag om 10 uur eindigt Drooma(a)r(t).

Locatie

De Buitenkans, Dorpstraat 82, Diest (Molenstede)

Prijs

65 euro (Fiscaal attest beschikbaar op aanvraag)

Maand

november