8-12 juli’ 24 KunstlichtSTAGE Beeldhouwen in het bos met Louise Bourgeois!

 99,00

Uitverkocht

Artikelnummer: 240708-1 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Droom je er van om later zelf aan de slag te gaan met kinderen? Hou je van kunst en ga je graag op ontdekking in het atelier? Is zorgen voor anderen iets wat wat je gelukkig maakt? Misschien ben jij deze week dan de kunstlichtstagiaire die we zoeken!

Voorwaarde: Je nam in het verleden deel aan minstens twee volledige Kunstlichtweken. Je bent/wordt in 2024 minimum 8 jaar, maximum 14 jaar én je hebt heel veel zin in deze uitdaging. De 12 deelnemers van de groep zijn geboren tussen 2018 en 2012. 

Stel je voor dat je ouders plots zouden veranderen in een dier? Welk dier zou jij dan kiezen en waarom? Hoe zou jij dit dier boetseren, kleien, bouwen? In de voetsporen van kunstenares Louise Bourgeois leven we ons een hele week uit aan de rand van het bos. We filosoferen over de eigenschappen van mensen en dieren.  Vervolgens beeldhouwen, schilderen en timmeren we onze eigen dierentuin, in het midden van de natuur! 

Wat breng je mee? Je lunchpakket, een gevulde drinkbus én twee versnaperingen in een handig rugzakje. Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt…

Deze kunstlichtweek gaat door vanaf 8 inschrijvingen, de groep bestaat maximum uit 12 kinderen. We gaan aan de slag in het openluchtatelier! Op www.facebook.com/kunstlichtorg kan je heel wat sfeerbeelden terugvinden van de vorige kunstlichtzomer.

Extra informatie

Leeftijd

10 jaar, 8 jaar, 9 jaar

Wanneer

08/07 tot 12/07 2024, van 9 tot 15.30 uur
Opvang op aanvraag: 30 minuten vóór en na de activiteit (gratis)

Locatie

Openluchtatelier Kunstlicht, Molenstraat 4 BIS, 3545 Zelem
(Naast Jeugdverblijf de Wiekslag)

Prijs

99 euro (fiscaal attest & kansenpas mogelijk)

Extra

Heb je een praktisch probleem, vb. nood aan opvang na 16 uur? Neem contact op om de mogelijkheden te bekijken.