26/08 tot 29/08/2023 KunstlichtSTAGE Bijna klaar… voor het eerste leerjaar!

 89,00

Uitverkocht

Artikelnummer: 240828-1 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Droom je er van om later zelf aan de slag te gaan met kinderen? Hou je van kunst en ga je graag op ontdekking in het atelier? Is zorgen voor anderen iets wat wat je gelukkig maakt? Misschien ben jij deze week dan de kunstlichtstagiaire die we zoeken!

Voorwaarde: Je bent/wordt in 2024 minstens 8 jaar, maximum 14 jaar en je hebt heel veel zin in deze uitdaging. De 12 deelnemers van de groep starten in september 2024 in het eerste leerjaar. 

Meer info over ‘Bijna klaar voor het eerste leerjaar’: 

“Uit letterland ben ik gekomen, helemaal over de grens geslopen… ze hadden mij daar helemaal niet graag, dus stopte ik ze allemaal in mijn maag…” Dit is slechts het begin van het het reuzegroot ‘lettermonsterprobleem’. Het monster is dringend op zoek naar hulp. Kom jij helpen om alle letters, vormen en cijfers terug naar letterland te sturen? 

Tijdens deze vierdaagse maken we ons spelenderwijs klaar voor het eerste leerjaar. We speuren dagelijks in de stad en in de natuur en aan de hand van kunstzinnige opdrachten maken we ons lichaam en geest klaar voor het eerste leerjaar! 

Wat breng je mee? Je lunchpakket, een gevulde drinkbus én twee versnaperingen in een handig rugzakje. Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt…

Deze kunstlichtvierdaagse gaat door vanaf 8 inschrijvingen. We gaan aan de slag in GBS de Buitenkans in Diest (Molenstede) en eindigen donderdag 29 augustus om 15.30 uur met een kort (+-30 minuten) toonmoment!

Op www.facebook.com/kunstlichtorg kan je heel wat sfeerbeelden terugvinden van de vorige kunstlichtzomer.  

Extra informatie

Leeftijd

10 jaar, 8 jaar, 9 jaar

Wanneer

26/08 tot 29/08/2023, van 9 tot 15.30 uur
Op donderdag 29/08 eindigen we om 15.30 uur met een toonmoment.
Opvang op aanvraag: 30 minuten vóór en na de activiteit (gratis)

Locatie

GBS De Buitenkans, Dorpsstraat 82 Diest (Molenstede)

Prijs

89 euro
Alle kunstlichtactiviteiten van uw kind(eren) worden gebundeld in één fiscaal attest. In november 2024 wordt dit bezorgd.

Extra

Wens je gebruik te maken van de opvang? Neem contact op.
Gratis opvang ter plaatse mogelijk na reservatie, 30 min voor en na de activiteit.