Winteratelier (Kerstvakantie) DAGPAS 04/01/’24 Onderstebomen (geb.jaar 2012 – 2018)

 30,00

2 beschikbaar

Artikelnummer: 240104 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Tijdens deze kunstzinnige vakantiestage trekken we vanuit het warme winteratelier geregeld naar het Citadelpark en het Warandepark! We ontdekken welke bomen ons omringen en gaan op kunstlichtonderzoek! Hoe brengen hedendaagse kunstenaars als Rinus Van de Velde, illustrator Oliver Tallee bomen in beeld? Hoe gebeurde dit meer dan een eeuw geleden door Paul Gauguin en Anna Boch? We zingen over bomen, bewegen in het bos tussen de bomen en onze frisse creatieve ideeën brengen we tot uiting in het warme winteratelier! We beeldhouwen, schilderen, dansen, dichten, fotograferen, filosoferen en ontdekken onze eigen kunstvorm om bomen tot leven te brengen!

Voor deze vakantiestage van 2 tot 5 januari ’24 maken we gebruik van het warme winteratelier, Schotlandstraat 50 te Diest.  Dit is een grote verwarmde ruimte, die tijdens de wintermaanden als mooi alternatief gebruikt wordt. In de lente kan je ons weer vinden in het openluchtatelier in Zelem (Heesbos) en Molenstede (GBS De Buitenkans)!

Wat breng je mee? Je lunchpakket, een gevulde drinkbus én twee versnaperingen in een handig rugzakje. Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt… .

De groep bestaat uit max. 12 deelnemers, de activiteit gaat door vanaf 8 inschrijvingen! Wij kiezen bewust voor een kleine groep, en een warme huislijke sfeer. Dankzij de grote leeftijdsmarges wordt het bovendien mogelijk om samen met je broer of zus deel te nemen!

Heb je zin om vier dagen te komen? Schrijf je dan in één keer in voor de volledige Onderstebomenweek! (Zie overzichtspagina)

Extra informatie

Leeftijd

10 jaar, 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar

Wanneer

Dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 januari 2024 van 9 tot 15.30 uur
(Gratis opvang tot 16 uur)
Inschrijven kan a.d.h.v. een dagpas (30 euro) of een volledige week (110 euro)

Locatie

Winteratelier Kunstlicht, Schotlandstraat 50, 3290 Diest

Prijs

30 euro

Maand

januari