Winteratelier DAGPAS WOENSDAG 04/01/2023: Van protest tot akkoord, artiesten aan het woord!

 30,00

Schrijf je in via de website van Stad Diest

Artikelnummer: 230104 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Met deze dagpas neem je een volledige dag deel (9 – 15.30 uur). Kom je liever een volledige week of meerdere dagen? Bekijk dan eerst het volledige aanbod!

Al eeuwen wordt lief en leed, akkoord en protest geuit a.d.h.v. diverse kunstdisciplines! Maar hoe doen wij dat?  In het winteratelier onderzoeken we onze eigen noden, verlangens en frustraties om deze vervolgens adhv diverse kunstvormen tot uiting te brengen.  Installatiekunst, street art, slam poetry, performance, improvisatietheater, … zijn maar een paar vormen waarmee we kennis maken. Heb je een krantenartikel dat iets doet met jou? Breng het zeker mee! We hebben jullie nodig kunstenaars!

Voor deze module maken we een hele week gebruik van het warme winteratelier, Schotlandstraat 50 te Diest.  Dit is een grote verwarmde ruimte, die tijdens de wintermaanden als mooi alternatief gebruikt wordt. In de lente kan je ons weer vinden in het openluchtatelier (Heesbos Zelem). 

Wat breng je mee? Je lunchpakket, een gevulde drinkbus én twee versnaperingen in een handig rugzakje. Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt… .

De groep bestaat uit max. 12 deelnemers, de activiteit gaat door vanaf 8 inschrijvingen!

Extra informatie

Leeftijd

10 jaar, 6 jaar, 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar

Wanneer

Maandag 2 tot en met vrijdag 6 januari 2023 van 9 tot 15.30 uur

Locatie

Winteratelier Kunstlicht, Schotlandstraat 50, 3290 Diest

Prijs

30 euro (fiscaal attest & kansenpas mogelijk)

Maand

januari