Viezebeestjesnamiddag (eenmalig op woensdag 07/06/2023) Geb.jaar 2013-2018

 21,00

8 beschikbaar

Beschrijving

Met onze ontdekkingskoffer en onze determineertabel duiken we in de aarde! Tien speurneuzen zeven erop los, om vervolgens minstens evenveel kriebeldieren te ontdekken. `Samen met gids Rony en de helpers van de Spot onderzoeken we erop los!

Ontdekkingsreis geslaagd? Tijd voor nog meer actie: We maken ons zelfverzonnen griezelige (kriebel)dier en laten onze creativiteit vrij hoog in de bomen en diep in de aarde!

De plaatsen voor de Kunstlichtdeelnemers zijn beperkt tot 10. De activiteit gaat door vanaf 8 deelnemers. Deze activiteit is in samenwerking met  dagbesteding De Spot (Speelhofstraat 8 Diest) . Wens je meer info over de Spot?  https://www.martinevancamp.be/dagondersteuning

Wat breng je mee? Een gevulde drinkbus én een kleine versnapering. Stevig schoeisel en kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt… .  Heb je zelf insectenpotjes, een vergrootglas of een survivalkit? Breng het zeker mee! 

Dit idee kwam tot stand n.a.v. de fijne samenwerking met De Spot. In mei en juni bouwen we opnieuw samen aan het openluchtatelier in Zelem. Nog vragen of andere boeiende ideeën? Neem zeker contact op!

 

Extra informatie

Leeftijd

10 jaar, 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar

Wanneer

Woensdag 7 juni van 13 tot 15.30 uur

Locatie

Heesstraat 4, Zelem
Parking Jeugdverblijf De Wiekslag

Prijs

21 euro

Maand

juni