Van ontwerp tot constructie! Dagpas 19/07 Geb.jaar 2012 – 2017

 30,00

3 beschikbaar

Artikelnummer: 230718 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Heb je er al ooit aan gedacht om een decors voor een videoclip te ontwerpen, het Havenhuis van Antwerpen te tekenen en vervolgens te laten bouwen? Geïnspireerd door de vele topwerken van architecte Zaha Hadid, maken wij ons creatief brein wakker! We ontwerpen en bouwen erop los tijdens deze Kunstlichtweek!

Wat breng je mee? Je lunchpakket, een gevulde drinkbus én twee versnaperingen in een handig rugzakje. Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt…

Deze kunstlichtweek gaat door vanaf 8 inschrijvingen, de groep bestaat maximum uit 12 kinderen. We gaan aan de slag in het openluchtatelier! Op www.facebook.com/kunstlichtorg kan je heel wat sfeerbeelden terugvinden van de vorige kunstlichtzomer.

Kom je liever van maandag tot en met donderdag? Reserveer dan meteen je plaats a.d.h.v. een weekpas. Kom je graag meerdere dagen? Neem dan een kijkje bij de overige dagpassen voor de Kunstlichtzomer. We gaan aan de slag in Zelem en in Molenstede.

Extra informatie

Leeftijd

10 jaar, 6 jaar, 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar

Wanneer

19/07 van 9 tot 15.30 uur
Opvang op aanvraag: 30 minuten vóór en na de activiteit (gratis)
Opvang van 16 uur tot 18.30 uur mogelijk i.s.m. Kinderdorp Halen (Zelem).

Locatie

Openluchtatelier Kunstlicht, Molenstraat 4 BIS, 3545 Zelem
(Naast Jeugdverblijf de Wiekslag)

Prijs

30 euro (fiscaal attest & kansenpas mogelijk)

Alle kunstlichtactiviteiten van uw kind(eren) worden gebundeld in één fiscaal attest. In november 2023 wordt dit bezorgd.

Extra

Wens je gebruik te maken van de opvang? Neem contact op.
Gratis opvang ter plaatse mogelijk na reservatie, 30 min voor en na de activiteit. Avondopvang mogelijk tot 18.30 uur, i.s.m. kinderdorp.