Poëzie om van/aan te voelen! (Paasvakantie) Geb.jaar 2012 – 2017

 159,00

Schrijf je in via de website van Stad Diest

Artikelnummer: 230403 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

‘Een huis met zeven kamers’, ‘Het weer en de tijd’, ‘O zo heppie’ en nóg zoveel meer mooie poëzie hebben we te danken aan schrijftalent Joke Van Leeuwen. Tijdens deze Paasweek gaan we elke dag aan de slag met een nieuw verhaal of gedicht van Joke. We ontdekken wat ons raakt, waarom we wel of net niet willen verder lezen en we maken vervolgens onze persoonlijke creaties. We laten al onze zintuigen werken terwijl we ons kunstzinnig uitleven in het atelier. Ons creatief brein maken we dagelijks wakker tijdens de vele klankzoektochten in en rond het mooie Diest! Zou het ons ook lukken om een illustratie te maken voor wie het gedicht niet kan horen? Voor wie het wel kan horen, maar niet kan zien oefenen we alvast onze voordrachttechnieken!

Wat breng je mee? Je lunchpakket, een gevulde drinkbus én twee versnaperingen in een handig rugzakje. Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt…

Deze kunstlichtweek gaat door vanaf 8 inschrijvingen, de groep bestaat maximum uit 12 kinderen. We gaan aan de slag in GBS de Buitenkans in Diest (Molenstede).  Op www.facebook.com/kunstlichtorg kan je heel wat sfeerbeelden terugvinden van de vorige kunstlichtzomer. Kom je liever een paar dagen proberen, i.p.v. een hele week? Neem een kijkje op de overzichtspagina van Stad Diest.

Extra informatie

Leeftijd

10 jaar, 6 jaar, 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar

Wanneer

03/04 tot 07/04/2023, van 9 tot 15.30 uur
Opvang op aanvraag: 30 minuten vóór en na de activiteit (gratis)

Locatie

GBS De Buitenkans, Dorpstraat 82 Diest (Molenstede)

Prijs

159 euro (fiscaal attest & kansenpas mogelijk)
Vroegboekkorting tot 31/12/2022: 149 euro
Alle kunstlichtactiviteiten van uw kind(eren) worden gebundeld in één fiscaal attest. In november 2023 wordt dit bezorgd.

Extra

Wens je gebruik te maken van de opvang? Neem contact op.
Gratis opvang ter plaatse mogelijk na reservatie, 30 min voor en na de activiteit.