Paasvakantie 08/04 t.e.m. 12/04/2024 KunstlichtSTAGE Trip trap tr’Escher!

 99,00

Uitverkocht

Artikelnummer: 240408 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Droom je er van om later zelf aan de slag te gaan met kinderen? Hou je van kunst en ga je graag op ontdekking in het atelier? Is zorgen voor anderen iets wat wat je gelukkig maakt? Misschien ben jij deze week dan de kunstlichtstagiaire die we zoeken!

Voorwaarde: Je bent/wordt in 2024 minstens 8 jaar, maximum 14 jaar én je hebt heel veel zin in deze uitdaging. De 12 deelnemers van de groep zijn geboren tussen 2017 en 2012. 

Meer info over TRIP TRAP TR’ESCHER:

Geïnspireerd door één van de grootste perspectiefkunstenaars ooit gaan we op speurtocht naar: trappen! Spelenderwijs maken we kennis met het ritme, oneindig veel lijnen en diverse vormen die een trap kan aannemen. We bouwen, schetsen, leven ons uit, ontwerpen en onderzoeken perspectief in het Kunstlichtatelier én ver daar buiten!

  Wat breng je mee? Je lunchpakket, een gevulde drinkbus én twee versnaperingen in een handig rugzakje. Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt…

  Deze kunstlichtweek gaat door vanaf 8 inschrijvingen, de groep bestaat maximum uit 12 kinderen. We gaan aan de slag in GBS de Buitenkans in Diest (Molenstede). Je kan ook inschrijven per dag (zie dagpas). Op www.facebook.com/kunstlichtorg kan je heel wat sfeerbeelden terugvinden van de vorige kunstlichtactiviteiten.

  Extra informatie

  Leeftijd

  10 jaar, 8 jaar, 9 jaar

  Wanneer

  08/04 tot 12/04 van 9 tot 15.30 uur
  Liever per dag deelnemen? Zie dagpas.

  Locatie

  GBS De Buitenkans, Dorpstraat 82 Diest (Molenstede)

  Prijs

  99 euro (fiscaal attest & kansenpas mogelijk)
  Alle kunstlichtactiviteiten van uw kind(eren) worden gebundeld in één fiscaal attest.

  Extra

  Wens je gebruik te maken van de opvang? Neem contact op.
  30 minuten gratis opvang ter plaatse mogelijk na reservatie.