Paasvakantie 01/04 t.e.m. 05/04/2024 KunstlichtSTAGE: Toon Tellegen onder de loep!

 99,00

1 beschikbaar

Artikelnummer: 240401 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Droom je er van om later zelf aan de slag te gaan met kinderen? Hou je van kunst en ga je graag op ontdekking in het atelier? Is zorgen voor anderen iets wat wat je gelukkig maakt? Misschien ben jij deze week dan de kunstlichtstagiaire die we zoeken!

Voorwaarde: Je nam in het verleden deel aan minstens twee volledige Kunstlichtweken. Je bent/wordt in 2024 minimum 8 jaar, maximum 14 jaar én je hebt heel veel zin in deze uitdaging. De 12 deelnemers van de groep zijn geboren tussen 2018 en 2012. 

Meer info over ‘Toon Tellegen onder de loep’:

Speel jij samen met de mier en de eekhoorn de hoofdrol tijdens deze poëzieweek? We duiken in de vele gedichtenboeken van Toon Tellegen, filosoferen over zijn oeuvre en maken onze persoonlijke interpretatie. We schilderen, tekenen, beeldhouwen en fotograferen, onze creaties brengen we samen in een handgeschept illustratieboekje!

Wat breng je mee? Je lunchpakket, een gevulde drinkbus én twee versnaperingen in een handig rugzakje. Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt…

Deze kunstlichtweek gaat door vanaf 8 inschrijvingen, de groep bestaat maximum uit 12 kinderen. We gaan aan de slag in GBS de Buitenkans in Diest (Molenstede). Je kan ook inschrijven per dag (zie dagpas). Op www.facebook.com/kunstlichtorg kan je heel wat sfeerbeelden terugvinden van de vorige kunstlichtactiviteiten.

Extra informatie

Leeftijd

10 jaar, 8 jaar, 9 jaar

Wanneer

01/04 tot 05/04/2024 van 9 tot 15.30 uur
Liever per dag deelnemen? Zie dagpas.

Locatie

GBS De Buitenkans, Dorpstraat 82 Diest (Molenstede)

Prijs

99 euro. Alle kunstlichtactiviteiten van uw kind(eren) worden gebundeld in één fiscaal attest.

Extra

Wens je gebruik te maken van de opvang? Neem contact op.
30 minuten gratis opvang ter plaatse mogelijk na reservatie.