KunstlichtSTAGE (1kind/week) Van ontwerp tot constructie met inspiratiebron: Zaha Hadid! 17/07 tot 20/07/2023

 85,00

1 beschikbaar

Artikelnummer: 230717-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Droom jij er van om later zelf workshops te organiseren? Kijk je er naar uit om ooit kinderen mee naar het museum te nemen? Hou je er van om een hele week aan de slag te gaan met jongere kinderen? Dan is deze kunstlichtstage iets voor jou! Elke week is er één ‘stageplaats’ vrij. De minimumleeftijd is steeds minstens twee jaar ouder dan de leeftijd van de groep, de maximumleeftijd is 14 jaar. De deelnemers voor dit kamp zijn geboren tussen 2012 en 2017. Voor een volledige week betaal je 100 euro, een kortere week bedraagt 85 euro. Wil je meer weten over dit concept? Neem contact op!

Brits-Irakees talent Zaha Hadid won als eerste vrouwelijke architect de nobelprijs voor architectuur. Haar oeuvre van ontwerp tot constructie is grenzeloos!  Heb je er al ooit aan gedacht om een decors voor een videoclip te ontwerpen, het Havenhuis van Antwerpen te tekenen en vervolgens te laten bouwen? Geïnspireerd door de vele topwerken van architecte Zaha Hadid, maken wij ons creatief brein wakker! We ontwerpen en bouwen erop los tijdens deze Kunstlichtweek!

Wat breng je mee? Je lunchpakket, een gevulde drinkbus én twee versnaperingen in een handig rugzakje. Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt…

Deze kunstlichtweek gaat door vanaf 8 inschrijvingen, de groep bestaat maximum uit 12 kinderen. We gaan aan de slag in het openluchtatelier! Op www.facebook.com/kunstlichtorg kan je heel wat sfeerbeelden terugvinden van de vorige kunstlichtzomer.

Extra informatie

Wanneer

17/07 tot 20/07/2023, van 9 tot 15.30 uur
Opvang op aanvraag: 30 minuten vóór en na de activiteit (gratis)
Opvang van 16 uur tot 18.30 uur mogelijk i.s.m. Kinderdorp Halen (Zelem).

Locatie

Openluchtatelier Kunstlicht, Molenstraat 4 BIS, 3545 Zelem
(Naast Jeugdverblijf de Wiekslag)

Prijs

85 euro (fiscaal attest & kansenpas mogelijk)
Alle kunstlichtactiviteiten van uw kind(eren) worden gebundeld in één fiscaal attest. In november 2023 wordt dit bezorgd.

Extra

Wens je gebruik te maken van de opvang? Neem contact op.
Gratis opvang ter plaatse mogelijk na reservatie, 30 min voor en na de activiteit.