KunstlichtSTAGE (1kind/week) Poëzie om van/aan te voelen! (Paasvakantie)

 100,00

1 beschikbaar

Artikelnummer: 230403-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Droom jij er van om later zelf workshops te organiseren? Kijk je er naar uit om ooit kinderen mee naar het museum te nemen? Hou je er van om een hele week aan de slag te gaan met jongere kinderen? Dan is deze kunstlichtstage iets voor jou! Elke week is er één ‘stageplaats’ vrij. De minimumleeftijd is steeds minstens twee jaar ouder dan de leeftijd van de groep, de maximumleeftijd is 14 jaar. De deelnemers voor dit kamp zijn geboren tussen 2012 en 2017. Voor een volledige week betaal je 100 euro, een kortere week bedraagt 85 euro. Wil je meer weten over dit concept? Neem contact op!

‘Een huis met zeven kamers’, ‘Het weer en de tijd’, ‘O zo heppie’ en nóg zoveel meer mooie poëzie hebben we te danken aan schrijftalent Joke Van Leeuwen. Tijdens deze Paasweek gaan we elke dag aan de slag met een nieuw verhaal of gedicht van Joke. We ontdekken wat ons raakt, waarom we wel of net niet willen verder lezen en we maken vervolgens onze persoonlijke creaties. We laten al onze zintuigen werken terwijl we ons kunstzinnig uitleven in het atelier. Ons creatief brein maken we dagelijks wakker tijdens de vele klankzoektochten in en rond het mooie Diest! Zou het ons ook lukken om een illustratie te maken voor wie het gedicht niet kan horen? Voor wie het wel kan horen, maar niet kan zien oefenen we alvast onze voordrachttechnieken!

Wat breng je mee? Je lunchpakket, een gevulde drinkbus én twee versnaperingen in een handig rugzakje. Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt…

Deze kunstlichtweek gaat door vanaf 8 inschrijvingen, de groep bestaat maximum uit 12 kinderen. We gaan aan de slag in GBS de Buitenkans in Diest (Molenstede).  Op www.facebook.com/kunstlichtorg kan je heel wat sfeerbeelden terugvinden van de vorige kunstlichtzomer.

Extra informatie

Wanneer

03/04 tot 07/04/2023, van 9 tot 15.30 uur
Opvang op aanvraag: 30 minuten vóór en na de activiteit (gratis)

Locatie

GBS De Buitenkans, Dorpstraat 82 Diest (Molenstede)

Prijs

100 euro (fiscaal attest & kansenpas mogelijk)

Extra

Wens je gebruik te maken van de opvang? Neem contact op.
Gratis opvang ter plaatse mogelijk na reservatie, 30 min voor en na de activiteit.