KunstlichtSTAGE (1kind/week) Kunst in de spiegel – 21/08 tot 25/08/2023 (Molenstede)

 100,00

1 beschikbaar

Artikelnummer: 230821-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Droom jij er van om later zelf workshops te organiseren? Kijk je er naar uit om ooit kinderen mee naar het museum te nemen? Hou je er van om een hele week aan de slag te gaan met jongere kinderen? Dan is deze kunstlichtstage iets voor jou! Elke week is er één ‘stageplaats’ vrij. De minimumleeftijd is steeds minstens twee jaar ouder dan de leeftijd van de groep, de maximumleeftijd is 14 jaar. De deelnemers voor dit kamp zijn geboren tussen 2015 en 2019. Voor een volledige week betaal je 100 euro, een kortere week bedraagt 85 euro. Wil je meer weten over dit concept? Neem contact op!

Zoals vele ideeën kwam ook dit initiatief tot stand op basis van creatieve Kunstlichtkinderen! Dankjewel!

Een spiegel, een handig object om je haar goed te leggen of nog gauw de confituur op je wang weg te vegen? Dat kan! Maar de spiegel is een object dat zeer veel sporen naliet in de kunstwereld. Tijdens deze Kunstlichtweek maken we speels kennis met de Griekse Mythe: Narcissus. We duiken in dit spannend verhaal en ontdekken bewegend de gevaren en gebaren van weerkaatsing, spiegelen, schaduw, enz.! Vervolgens maken we onze eigen creatieve creaties, geïnspireerd door kunstenaars en kunstenaressen…in de spiegel!

Wat breng je mee? Je lunchpakket, een gevulde drinkbus én twee versnaperingen in een handig rugzakje. Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt…

Deze kunstlichtweek gaat door vanaf 8 inschrijvingen  (geb.jaar 2015-2019), de groep bestaat maximum uit 12 kinderen. We gaan aan de slag in GBS de Buitenkans in Diest (Molenstede). Op www.facebook.com/kunstlichtorg kan je heel wat sfeerbeelden terugvinden van de vorige kunstlichtzomer.

Extra informatie

Wanneer

21/08 tot 25/08/2023, van 9 tot 15.30 uur
Opvang op aanvraag: 30 minuten vóór en na de activiteit (gratis)

Locatie

GBS De Buitenkans, Dorpstraat 82 Diest (Molenstede)

Prijs

100 euro (fiscaal attest & kansenpas mogelijk)
Alle kunstlichtactiviteiten van uw kind(eren) worden gebundeld in één fiscaal attest. In november 2023 wordt dit bezorgd.

Extra

Wens je gebruik te maken van de opvang? Neem contact op.
Gratis opvang ter plaatse mogelijk na reservatie, 30 min voor en na de activiteit.