KunstlichtSTAGE (1kind/week) Gevoelens op doek! De vele gezichten van Marlene Dumas! 10/07 tot 14/07 2023

 100,00

1 beschikbaar

Artikelnummer: 220710-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Droom jij er van om later zelf workshops te organiseren? Kijk je er naar uit om ooit kinderen mee naar het museum te nemen? Hou je er van om een hele week aan de slag te gaan met jongere kinderen? Dan is deze kunstlichtstage iets voor jou! Elke week is er één ‘stageplaats’ vrij. De minimumleeftijd is steeds minstens twee jaar ouder dan de leeftijd van de groep, de maximumleeftijd is 14 jaar. De deelnemers voor dit kamp zijn geboren tussen 2012 en 2017. Voor een volledige week betaal je 100 euro, een kortere week bedraagt 85 euro. Wil je meer weten over dit concept? Neem contact op!

Zoals vele ideeën kwam ook dit initiatief tot stand op basis van creatieve Kunstlichtkinderen! Dankjewel!

Gevoelens schilderen? Hoe begin je daaraan? Gelukkig zijn er tal van kunstenaars en kunstenaressen die zich deze vraag stellen. Met onze kunstbril aan kijken en vergelijken we emoties geschilderd door Marlene Dumas en stijlgenoten. We maken van het openluchtatelier een expressie-atelier met schilderijen, beeldhouwwerken, sculpturen, … en we ontdekken de kracht van muziek om onze emoties te versterken! 

Wat breng je mee? Je lunchpakket, een gevulde drinkbus én twee versnaperingen in een handig rugzakje. Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt…

Deze kunstlichtweek gaat door vanaf 8 inschrijvingen, de groep bestaat maximum uit 12 kinderen. We gaan aan de slag in het openluchtatelier! Op www.facebook.com/kunstlichtorg kan je heel wat sfeerbeelden terugvinden van de vorige kunstlichtzomer.

Extra informatie

Wanneer

10/07 tot 14/07 2023, van 9 tot 15.30 uur
Opvang op aanvraag: 30 minuten vóór en na de activiteit (gratis).

Locatie

Openluchtatelier Kunstlicht, Molenstraat 4 BIS, 3545 Zelem
(Naast Jeugdverblijf de Wiekslag)

Prijs

100 euro (fiscaal attest & kansenpas mogelijk)

Extra

Wens je gebruik te maken van de opvang? Neem contact op.
Gratis opvang ter plaatse mogelijk na reservatie, 30 min voor en na de activiteit.