KunstlichtSTAGE (1kind/week) Bouw jij mee aan het sculpturenpark van Niki de Saint Phalle? 24/07 tot 28/07/2023

 100,00

1 beschikbaar

Artikelnummer: 230724-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Droom jij er van om later zelf workshops te organiseren? Kijk je er naar uit om ooit kinderen mee naar het museum te nemen? Hou je er van om een hele week aan de slag te gaan met jongere kinderen? Dan is deze kunstlichtstage iets voor jou! Elke week is er één ‘stageplaats’ vrij. De minimumleeftijd is steeds minstens twee jaar ouder dan de leeftijd van de groep, de maximumleeftijd is 14 jaar. De deelnemers voor dit kamp zijn geboren tussen 2013 en 2019. Voor een volledige week betaal je 100 euro, een kortere week bedraagt 85 euro. Wil je meer weten over dit concept? Neem contact op!

 

“Help! Draak ontsnapt!” We duiken in het midden van de natuur in de wereld van beeldend kunstenares Niki de Saint Phalle! We onderzoeken haar kunstwerken en gaan vervolgens zelf aan de slag. Heb jij zin om een hele week te bouwen, boetseren of te beeldhouwen? We toveren het openluchtatelier om tot een sculpturenpark! 

Of we de draak terugvinden? Dat beslissen jullie, kunstenaars!

Wat breng je mee? Je lunchpakket, een gevulde drinkbus én twee versnaperingen in een handig rugzakje. Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt…

Deze kunstlichtweek gaat door vanaf 8 inschrijvingen, deze groep bestaat een gezonde mix van maximum uit 12 kinderen tussen 4 en 10 jaar. We gaan aan de slag in het openluchtatelier! Op www.facebook.com/kunstlichtorg kan je heel wat sfeerbeelden terugvinden van de vorige kunstlichtzomer.

Extra informatie

Wanneer

24/07 tot 28/07/2023, van 9 tot 15.30 uur
Opvang op aanvraag: 30 minuten vóór en na de activiteit (gratis).

Locatie

Openluchtatelier Kunstlicht, Molenstraat 4 BIS, 3545 Zelem
(Naast Jeugdverblijf de Wiekslag)

Prijs

100 euro (fiscaal attest & kansenpas mogelijk)

Extra

Wens je gebruik te maken van de opvang? Neem contact op.
Gratis opvang ter plaatse mogelijk na reservatie, 30 min voor en na de activiteit.