KunstlichtSTAGE (1kind/activiteit) Drooma(a)r(t) met DALI-03/11 tot 04/11/2023-Geb.jaar 2013 – 2009

 50,00

Uitverkocht

Beschrijving

Droom jij er van om later zelf workshops te organiseren? Kijk je er naar uit om ooit kinderen mee naar het museum te nemen? Hou je er van om een hele week aan de slag te gaan met jongere kinderen? Dan is deze kunstlichtstage iets voor jou! Elke activiteit is er één ‘stageplaats’ vrij. De minimumleeftijd is steeds minstens twee jaar ouder dan de leeftijd van de groep, de maximumleeftijd is 14 jaar. De deelnemers voor deze Drooma(a)r(t) zijn geboren tussen 2015 en 2018.  Wil je meer weten over dit concept? Neem contact op!

Zoals vele ideeën kwam ook dit initiatief tot stand op basis van creatieve Kunstlichtkinderen! Dankjewel!

Waar dit avontuur begint is zeer duidelijk: één groot mysterie! Waar dit eindigt kan alleen wie erbij was navertellen. In dit drooma(a)r(t) avontuur maken we als groep deel uit van een spannend verhaal. We duiken in de wereld van kunstenaar Salvador Dali en zijn stijlgenoten. We verdwijnen in zijn fantasievolle dierenwereld waarin niets is wat het lijkt en als echte surrealisten brengen we onze meest gekke dromen tot leven. We schetsen, schilderen, beeldhouwen, acteren, en fantaseren er op los!

Twee dagen lang creëren we onze eigen fantasievolle wereld. We maken niet alleen deel uit, maar schrijven ook samen aan een levensecht kunstzinnig verhaal.

  • Wat breng je mee? Slaapzak, hoeslaken, kussen, pyjama, tandenborstel, bekertje, twee washandjes, handdoek, een setje kleren voor de volgende dag en een reserve set kleren, eventueel een knuffeltje, Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt…
  • De kinderen komen aan en maken samen met de begeleiders rustig het bedje klaar op vrijdag tussen 15.00 en 15.30 uur, om vervolgens afscheid te nemen (15.30 uur).
    Zaterdag om 11.30 uur zien we de ouders graag terug en pakken ze samen met hun kind weer alle spullen in.
  • Wat is inbegrepen? Kunstlicht werkt uitsluitend met biologische producten: Twee biologische versnaperingen (16 uur en 10 uur), een avondmaal op vrijdag, een ontbijt op zaterdag, doorlopend water en thee, én de overnachting in kunst-en natuurhuis de Wiekslag! Er zijn permanent minstens twee begeleiders aanwezig. Allergieën en specifieke noden mogen doorgegeven worden tot 20 dagen voor drooma(a)rt. De activiteit gaat door vanaf 12 deelnemers.

 

Extra informatie

Wanneer

03/11/2023 15.00 uur tot 04/11/2022 11.30 uur (incl. overnachting)
Samen met de ouder/begeleider maken we op vrijdag rustig het bedje klaar tussen 15.00 en 15.30 uur, om vervolgens afscheid te nemen (15.30 uur).
Zaterdag om 11.30 uur zien we de ouders graag terug om samen met de kinderen weer alle spullen in te pakken.

Locatie

De Wiekslag, Molenstraat 4 BIS, 3545 Zelem

Prijs

50 euro (Fiscaal attest beschikbaar – ook voor de stageplaats)

Maand

november