KunstlichtSTAGE (1 kind/week) Op stap met Georgette Magritte! Paasvakantie 11/04 t.e.m. 14/04 2023

 85,00

Artikelnummer: 230411-1-1 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Droom jij er van om later zelf workshops te organiseren? Kijk je er naar uit om ooit kinderen mee naar het museum te nemen? Hou je er van om een hele week aan de slag te gaan met jongere kinderen? Dan is deze kunstlichtstage iets voor jou! Elke week is er één ‘stageplaats’ vrij. De minimumleeftijd is steeds minstens twee jaar ouder dan de leeftijd van de groep en maximum 14 jaar. De deelnemers voor dit kamp zijn geboren tussen 2016 en 2019. Voor een volledige week betaal je 100 euro, een kortere week bedraagt 85 euro. Wil je meer weten over dit concept? Neem contact op!

Georgette Magritte wil orde op zaken stellen. Na het opruimen van de zolder ligt heel haar huis boordevol stukjes doek. Ze wil de ontbrekende delen graag terugbrengen zodat de collectie in het museum volledig is. Kunnen jullie haar helpen met deze kunstklus? Tijdens deze kunstlichtweek kijken we door de bril van Renee Magritte’s vrouw: Georgette! We bestuderen zijn werken om vervolgens zelf onze fantasievolle geest de vrije loop te laten. Als echte surrealisten maken we de meest onmogelijke wereld mogelijk… op ons schildersdoek!

  Wat breng je mee? Je lunchpakket, een gevulde drinkbus én twee versnaperingen in een handig rugzakje. Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt…

  Deze kunstlichtvierdaagse gaat door vanaf 8 inschrijvingen, de groep bestaat maximum uit 12 kinderen. We gaan aan de slag in GBS de Buitenkans in Diest (Molenstede).  Op www.facebook.com/kunstlichtorg kan je heel wat sfeerbeelden terugvinden van de vorige kunstlichtactiviteiten.

  Extra informatie

  Wanneer

  11/04 tot 14/04 van 9 tot 15.30 uur
  Opvang op aanvraag: 30 minuten vóór en na de activiteit (gratis)

  Locatie

  GBS De Buitenkans, Dorpstraat 82 Diest (Molenstede)

  Prijs

  85 euro (fiscaal attest & kansenpas mogelijk)

  Extra

  Wens je gebruik te maken van de opvang? Neem contact op.
  Gratis opvang ter plaatse mogelijk na reservatie, 30 min voor en na de activiteit.