Drooma(a)r(t) met DALI – De verdwenen wijzer – Geb.jaar 2011-2015

 75,00

Uitverkocht

Beschrijving

Waar dit avontuur begint is zeer duidelijk: één groot mysterie! Waar dit eindigt kan alleen wie erbij was navertellen. In dit drooma(a)r(t) avontuur maken we als groep deel uit van een spannend verhaal. We duiken in de wereld van kunstenaar Salvador Dali en zijn stijlgenoten. Wat als de wijzers verdwijnen en de tijd stagneert?  Hoe zouden we ons leven vorm geven zonder een tikkende klok? We brengen onze fantasie in beeld en al doende worden we misschien… elke dag, minuut of seconde een beetje meer surrealist!

We nemen de onderwerpen van Salvador Dali én de ‘klok’ in beeldende kunst onder de loep, vervolgens maken we onze eigen interpretatie! Het wordt een  Drooma(a)r(t) waarin we net als tijdens de vorige editie het onmogelijke mogelijk maken. We beeldhouwen, schilderen, acteren, en creëren in het midden van de natuur!

Twee dagen lang creëren we onze eigen fantasievolle wereld. We maken niet alleen deel uit, maar schrijven ook samen aan een levensecht kunstzinnig verhaal.

  • Wat breng je mee? Slaapzak, hoeslaken, kussen, pyjama, tandenborstel, bekertje, twee washandjes, handdoek, een setje kleren voor de volgende dag en een reserve set kleren, eventueel een knuffeltje, Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt…
  • Maak samen met je kind rustig het bed klaar op ZATERDAG 04/11 om 15 uur om vervolgens afscheid te nemen (15.15 uur),  ZONDAG 05/11 om 11.30 uur eindigt Drooma(a)r(t) en kan je je kind gepakt en gezakt komen halen.
  • Wat is inbegrepen? Kunstlicht werkt uitsluitend met biologische producten: Twee biologische versnaperingen (16 uur en 10 uur), een avondmaal op zaterdag, een ontbijt op zondag , doorlopend water en thee,  én de overnachting in kunst-en natuurhuis de Wiekslag! Er zijn permanent minstens twee begeleiders aanwezig. Allergieën en specifieke noden mogen doorgegeven worden tot 20 dagen voor drooma(a)rt. De activiteit gaat door vanaf 12 deelnemers.

 

Extra informatie

Leeftijd

10 jaar, 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar

Wanneer

04/11/2023 15 uur tot 05/11/2023 15.00 uur (incl. overnachting)
Samen met de ouder/begeleider maken we op zaterdag rustig het bed klaar om 15 uur. Zondag om 11.30 uur eindigt Drooma(a)r(t).

Locatie

De Wiekslag, Molenstraat 4 BIS, 3545 Zelem

Prijs

75 euro (Fiscaal aftrekbaar – attest wordt in november bezorgd)

Maand

november