12-14/02/2024 Kunstlichtspeurtocht in Diest (Krokusvakantie) Geb.jaar 2012 – 2019

 89,00

Uitverkocht

Artikelnummer: 240211 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Kunstlichtparcours 

We volgen op maandag, dinsdag en woensdag een ‘Kunstlichtparcours’, een nieuwe spannende route! We duiken in de wereld van Diestse kunstenaars als Jan Heylen, Burcu Karaslaan, Warner Berckmans, … .  Aan de hand van inspirerende kunstwerken en boeiende opdrachten maken we kennis met kunstenaars gekend in Diest én ver daarbuiten! 

Maandag, dinsdag en woensdag gaan we met 12 kinderen in het atelier aan de slag. We verdiepen ons in technieken als keramiek, beeldhouwkunst, acrylverf, fotografie, glaskunst en maken onze persoonlijke interpretatie bij het werk dat we dagelijks spotten tijdens onze Kunstlichtspeurtocht in de stad. 

Voor deze vakantiestage  maken we gebruik van het warme winteratelier, Schotlandstraat 50 te Diest.  Dit is een grote verwarmde ruimte, die tijdens de wintermaanden als mooi alternatief gebruikt wordt. In de lente kan je ons weer vinden in het openluchtatelier in Zelem (Heesbos) en Molenstede (GBS De Buitenkans)!

Wat breng je mee? Je lunchpakket, een gevulde drinkbus én twee versnaperingen in een handig rugzakje. Denk je aan kledij die tegen een kunstig stootje kan en schoenen waar je goed mee kan stappen? 

De groep bestaat uit max. 12 deelnemers, de activiteit gaat door vanaf 8 inschrijvingen! Je kan ook inschrijven a.d.h.v. een dagpas. Wij kiezen bewust voor een kleine groep, en een warme huislijke sfeer. Dankzij de grote leeftijdsmarges wordt het bovendien mogelijk om samen met je broer of zus deel te nemen!

Extra informatie

Leeftijd

10 jaar, 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar

Wanneer

Maandag 12 tot en met woensdag 14 februari; 9 tot 15.30 uur (Gratis opvang tot 16 uur)

Locatie

Zondag: Ingang Park Cerckel Diest (Micheltheysstraat)
Maandag tot woensdagmiddag: Winteratelier Kunstlicht, Schotlandstraat 50, 3290 Diest

Prijs

89 euro

Maand

februari